Ipe-Peitteen historia on pitkä ja usein pitkäikäisen yrityksen historiaan kuuluu monta erilaista vaihetta onnistumisista epäonnistumisiin. Viimeiset pari vuotta uuden omistuksen alla, Ipe-Peite on tehnyt useita muutoksia toiminnassaan ja vakiinnuttanut asemaansa luotettavana ja laadukkaana yhteistyökumppanina.

Ensimmäisiä muutoksia oli pääkonttorin siirtäminen Iitistä Lahteen. Talon sisällä työt aloitettiin hiomalla prosesseja kuntoon ja kouluttamalla henkilöstöä. Myös uutta henkilökuntaa palkattiin ja samalla saatiin taloon sisään lisää osaamista. Yrityksen kasvusta pidettiin huolta ostamalla Himangalta toinen saman alan yritys ja siellä asiantuntevaa ja osaavaa henkilöstöä on sitoutettu yhteisen nimen alle. Ipe-tiimiin kuuluu tällä hetkellä reilu 15 henkilöä Lahdessa ja Himangalla.

SUOMALAISTA TYÖTÄ

Ipe-Peitteen ylpeyden aiheisiin kuuluu vakaasti se, että työ tehdään Suomessa ja suomalaisella työvoimalla. Ipelle onkin myönnetty Avainlipputunnus. Ipeläiset kokevat tunnuksen arvokkaaksi ja Suomalaista työtä arvostavaksi tunnustukseksi. Markkina on kilpailtu ja halpatuonti ulkomailta on valitettavan helppoa. Jos tuontituotteessa on kuitenkin ongelmia, on asiakas tilanteessa aika yksin. Ipeltä ostettu tuote on vastuullisuusteko ja Ipe-Peite seisoo tuotteidensa takana alusta loppuun.

Harva saattaa tietää, että usein halpatuontituotteen korjauskin on haastavaa, sillä halvalla valmistettu kangas ei saumaudu niin hyvin kuin laadukas kangas. Usein uusi repeämä saattaa tulla myös juuri korjatun kohdan viereen. Ipe-Peite valmistaa tuotteitaan keskieurooppalaisista ja kotimaisista erittäin laadukkaista kankaista. Kangas on arvokkaampaa, mutta kovaan kulutukseen ja rasitukseen ei ole edes taloudellisesti järkevää käyttää halpaa kangasta. Tuote maksaa itsensä takaisin pitkäikäisyydellään. Joissakin töissä käytetään myös kierrätettyä kangasta, joka sopii osaan Ipen tekemistä projekteista. Ihan kaikkeen kierrätyskangas ei kuitenkaan sovellu sen ominaisuuksien vuoksi.

Ipellä uskotaan vakaasti siihen, että suomalaisuus ja Suomalaisen työn arvostus näkyy yritysten ja yksityistenkin henkilöiden ostopäätöksissä yhä enenevissä määrin. Halutaan läpinäkyvyyttä ja sitä, että työpaikat säilyvät Suomessa jatkossakin. Suomalainen arvostaa suomalaista työtä.

LUOTETTAVA KUMPPANI

Luotettava Kumppani

Ipe-Peite kuuluu myös Luotettava Kumppani -palveluun, johon kuuluvat yritykset ovat hoitaneet yrityksiä koskevat velvoitteensa kuntoon ja ovat alansa rehtejä toimijoita ja yhteistyökumppaneita. Ipellä koettiin palveluun liittymisen olevan osa sitä työtä, jota on tehty pitkäjänteisesti yrityksen hyväksi.

Luotettava Kumppani -palvelusta pääset lukemaan lisää tästä

Yli 40-vuotisen historian viittaa harteilla kantaen, Ipe-peite jatkaa työtään pvc peitteiden ja pressujen maailmassa. Ipe-tiimit Lahdessa (pääkonttori) sekä Himangalla ovat valmiita auttamaan asiakkaita asiantuntemuksella. Joten otathan yhteyttä, sillä me PEITÄMME KAIKEN!

Ipe-tiimi työn äärellä, video>>

Lue lisää tuotteistamme tästä | Lue lisää palveluistamme tästä | Ota yhteyttä