Kuljetusalan ykköstapahtumaksikin tituleerattu Kuljetusmessu on vihdoin täällä. Vuonna 2022 messut siirrettiin vallitsevan korona-pandemian ja sen vaikutuksien vuoksi vuodella eteenpäin. Perinteisesti messu on järjestetty aina parittomina vuosina, joten viime vuoden siirron vuoksi messut palaavat ikään kuin ”oikealle paikalleen”.

Kuljetus 2023 kerää yhteen kuorma- ja pakettiautojen maahantuojat, päällirakenteiden valmistajat sekä muut alan osaajat ja taitajat niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Tämän vuoksi Ipe-Peite katsoo messuille osallistumisen olevan erittäin tärkeää: ”Olemme valmistaneet peitteitä ja pressuja autoteollisuuteen vuosikymmeniä. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja seisomme laadukkaiden tuotteidemme takana. Meidät tunnetaan ja tiedetään alalla hyvin. Näiden messujen jälkeen toivomme, että yhä suurempi osa autoteollisuudesta löytää meille”, toteaa Ipe-Peite Himangan yksikön päällikkö Petri Himanka.

Ennakkotunnelmat näyttelystä ovat positiiviset ja odottavat, sillä alan edellisestä suuremmasta tapahtumasta on ehtinyt kulua jo neljä vuotta. Näytteilleasettajia ja kävijöitä odotetaan messuille ennätysmäärää. Viimeksi Jyväskylässä vuonna 2017 järjestetty tapahtuma keräsi yli 220 näytteilleasettajaa ja yli 15 000 vierailijaa. Yhteensä messualue ulko- ja sisäalueineen on noin 40 000 m2. Messut järjestetään nyt neljättä kertaa Jyväskylässä.

Mitä?
Kuljetus 2023

Missä?
Jyväskylän Paviljonki: Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä.
Osasto U124/Ipe-Peite Oy (Tulo alueelle A tai B hallista, ulko-osasto)

Ohjeet saapumiseen täältä

Milloin?
25.-27.5.2023 (to-la)

Avoinna
to-pe 10 – 17
la        10 – 16

Kenelle?

Maantiekuljetusten yrittäjille ja kuljettajille, logistiikasta, huolinnasta, varastoinnista, varaosapalveluista vastaaville sekä myös julkiselle sektorille ja alan koulutuksesta vastaaville.

Lisätietoja sekä rekisteröitymisen kautta ilmainen sisäänpääsy, täältä

**

Jos haluat sopia myyntimme kanssa tapaamisen messuille, ota yhteyttä myyntiimme täältä

Voit jättää meille messuilla myös tarjouspyynnön tarvitsemaasi kohteeseen. Parhaiten varaudut tarjouspyyntöön kun sinulla on mitat mukanasi ja vaikka kuvia kohteesta.

Nähdään messuilla!