Tänään torstaina Ipe-Peitteen johto istui alas ja kävi läpi kauan odotetun Metko-messun tilannetta. Tahtotila osallistua messuun on ollut koko viime vuoden kova ja messua odotettiin paljon. Kuitenkin vallitsevan tilanteen valossa henkilökunta on esittänyt huolensa messuosallistumisen vuoksi ja henkilökunnan tahtoa noudattaen Ipe-Peite jättää Metko-osallistumisen tänä vuonna väliin.

”Haluamme kuunnella henkilökuntaamme ja yleisen tilanteen valossa päätimme lykätä osallistumisemme vuodelle 2022. Päätös oli vaikea, mutta mielestämme oikea. Odotamme kovasti seuraavaa mahdollisuutta päästä mukaan Metkoon”, toteaa Ipe-Peitteen toimitusjohtaja Simo Ruusunen.

Korona-tilanne ympäri maailman on vaikuttanut useisiin tapahtumiin. Myös Suomessa useita tapahtumia, konsertteja ja messuja on peruttu tai siirretty. ”Toivomme hartaasti, että tilanne rauhoittuu ja normalisoituu. Se mikä on uusi normaali, jää nähtäväksi. Nyt jatkamme työntekoa ja katsomme tulevaan luottavaisin mielin. Henkilökuntamme terveys on meille tärkeää, teemme kovasti töitä ja palvelemme asiakkaitamme pressutarpeissa parhaalla mahdollisella tavalla Koronasta huolimatta”, toimitusjohtaja Ruusunen päättää.

Metko-messut järjestetään tämän päivän tietojen mukaan Jämsässä 3.-5.9.2020 kuten on alunperinkin ilmoitettu. Metkon virallisille sivuille pääset tästä