Talven tehdessä tuloaan, on aika kiinnittää huomiota omaisuuden talvisäilytykseen. Ipe-Peitteen kaikki PVC tuotteet valmistetaan ensiluokkaisista materiaaleista; kankaissa on standardina home- ja uv-suojaus. Tuotteet kestävät äärimmäisiäkin olosuhteita auringonpaisteesta pakkaseen.

Olemme valmistaneet pressuja mm. valujen suojaksi, rekkojen kylkiin ja kattoihin, halkopinojen päälle, peräkärryjen kuomuiksi ja veneiden suojaksi (lisää tuotteistamme täältä). Jos sinulla on omaisuutta, joka pitäisi suojata talvea vasten, ota yhteys myyntiimme, heiltä saat parhaat vaihtoehdot ja ratkaisut juuri sinun suojaustarpeisiisi.

Koska peitteemme valmistetaan laadukkaista materiaaleista, tuote kestää käytössä vuosia. Tuotteidemme reunat ja läpiviennit vahvistetaan ja voit lisäksi pyytää peitteisiisi esim. vetokahvat, jotka usein auttavat tuotteen paikalleen laittamisessa/asennuksessa.

Ilman kiertäminen

Verkko päästää tuulen läpi ja varmistaa ilman kierron sekä vähentää tuulikuormaa.

Jos tarvitset suojauksessa myös ilmankiertoa, voidaan peitteeseen saumata verkkoa. Verkon avulla ilma kiertää pressun alla ja tämä estää osaltaan mahdollisien homevaurioiden syntymisen. Tällaisia käyttökohteita voivat olla esim. veneet tai katokset.

Verkon avulla myös mahdollinen tuulikuorma saadaan minimoitua. Tämä kannattaa ottaa huomioon esim. katoksiin laitettavissa oviverhoissa. Tällöin oviverhon kiinnitykseen ei ohjaudu turhan kovaa tuulikuormaa, jos katos on hyvin tuulisella paikalla.

Huoltaminen

Mikään tuote ei kestä loputtomasti. Hyvällä huollolla tuotteen elinikää saadaan kuitenkin jatkettua jopa vuosilla. PVC pressut kestävät pesua hyvin esim. painepesurilla alhaisella paineella. Pesu ja hyvä kuivuminen pesun jälkeen edistävät tuotteen pitkää käyttöikää.

Jos pressu kuitenkin repeää esim. osuessaan johonkin terävään, se voidaan paikata. Laadukas kangas saumautuu repeämiskohdastaan paremmin kuin esimerkiksi vastaava huonolaatuisempi valmiste. Ipe-Peitteen asiantuntijat paikkaavat pressusi huolella ja asiantuntemuksella.

Myyntimme kertoo sinulle myös kannattaako tuotteen paikkaus, vai onko aika jo päivittää pressusi uuteen.

 

Ota yhteyttä | Tuotteet | Asiakaspalvelu ipe@ipe-peite.fi tai 044 705 200